ICT Café Den Haag, nieuw kids on the job

Als het om digitalisering en robotisering gaat, heeft Nederland een goede uitgangspositie: een moderne digitale infrastructuur, innovatieve bedrijven en een goed opgeleide bevolking die ICT massaal omarmt. Hoe zorgen bedrijfsleven, onderwijs en overheid er samen voor dat we deze positie vasthouden en verbeteren? Dat we voorkomen dat we kansen op economisch en maatschappelijk vlak missen en beter nog: de kansen die digitalisering en robotisering bieden juist grijpen? Of… is het al ‘too little, too late’?

Get inspired!

Deze vragen staan tijdens het Haagse ICT Café van 15 maart centraal. Duidelijk een editie die je niet mag missen dus! Kom ook en woon het minisymposium bij, strijk tijdens de standhoudersmarkt neer op een ‘Smart Sofa’ en ga in gesprek over het onderwerp. Natuurlijk zijn er ook nu weer korte inspirerende pitches van ondernemers en ondernemende organisaties die vooruit willen.

Mini symposium

Van 14.00 – 16.00 uur met Leonard Geluk (Haagse Hogeschool) // Kees Verhoeven (D66-kamerlid & IT-politicus v/h Jaar 2016) // Ivo Poulissen (ICT Nederland) // Erik Pasveer & Rudmer de Vries (Gemeente Den Haag)

Pitches

Standhoudersmarkt, Smart Sofa’s & Innovation Playground

Aanwezig op de markt (naast de sprekers) zijn o.a. eSociety Instituut // Coolprofs // Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) // Quintor // Betafactory // GoDashboard.

In de Innovation Playground staan Carmen Huttinga en Chris Heydra van de Haagse Hogeschool en Bart Roorda van Future Playground/Permanent Futurelab klaar om voorbeelden van digitale innovaties te laten zien. Laat je inspireren!

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Je kunt niet meer reageren.